Over-ons - wie zijn we als klusser

Wie zijn we

Wij van Onze Klusser zijn Patrick Barendregt, die indien nodig, samenwerkt met bouwpartners die hetzelfde niveau in kwaliteit nastreven.

Door de verscheidenheid aan werkzaamheden heeft Patrick zich ontwikkeld tot allround vakman. Op timmer-, tegel- en stukadoor- en loodgietersgebied verstaat hij als geen ander zijn vak. Ook voor tuinonderhoud ben je bij Patrick aan het goede adres. De laatste jaren heeft Patrick zich ook toegelegd op energiebesparing en veel geld voor zijn klanten bespaard door hun huizen en kruipruimtes optimaal te isoleren.

Kortom: Een "klein" bedrijf met een breed scala aan werkzaamheden/mogelijkheden en uitgevoerd met een grote passie voor het vak! Ons werkgebied bevindt zich hoofdzakelijk in de regio Parkstad met uitschieters tot een 25KM buiten dit gebied.

Wat doen we

Of het nu gaat om een groot project of een kleine klus. Van het vervangen van een kraan, het repareren van een lekkende riool of een complete badkamer/woonkamer/toilet renovatie. Wij zijn niet bang om onze handen vuil te maken en daarbij de kwaliteit en de ontzorging van het gehele proces tot aan de oplevering hoog in het vaandel te houden. Hieronder een aantal van onze disciplines

Groter:

  • Badkamer verbouwing
  • Woonkamer verbouwing
  • Toilet Renovatie
  • Keuken Plaatsing

Kleiner:

  • Lekkende kraan repareren
  • Dakgoot schoonmaken
  • Gordijnrail koof maken
  • Klein en groot stucwerk

Kijk verder onder het kopje "onze diensten" om te zien wat onze klusser nog meer te bieden heeft.

Patrick Barendregt

Stucer

Stucen is een vak apart en is iets dat je moet kunnen. Wilt u de muren zo glad als een spiegel of toch met iets meer reliëf. Ik maak het zoals U dat wilt!

Patrick Barendregt

Schilder

Iedere kleur kan aangebracht worden tegenwoordig. Geeft u maar aan welke kleur dat het meeste (bij u) past en dan zorg ik voor een schilderachtig resultaat.

Patrick Barendregt

Loodgieter

Kraantje vervangen, leiding werk aanleggen, vaatwasser aansluiten etc. Zegt u mij waar....dan zorg ik dat het helemaal goed komt.

Patrick Barendregt

Haarden Specialist

Patrick heeft ook een uniek specialisme ontwikkeld omdat hij 11 jaar voor een groot kachelbedrijf in Duitsland heeft gewerkt. Hierdoor kan hij zijn klanten goed adviseren met betrekking tot goed functionerende kachels die hij zelf kan plaatsen en onderhouden

Patrick Barendregt

Verwarmingsmonteur

CV Ketel leegmaken, verwarming afkoppelen, nieuwe radiator plaatsen, CV ketel vullen en verwarming aan. Of bijv nieuwe verwarming met leidingen op de badkamer/zolder. Doe ik ook allemaal!

Patrick Barendregt

Sloper

Geen verbouwing zonder sloopwerk. Ik sloop alles (wat gesloopt moet worden) en voer het daarna ook allemaal voor u af. U heeft er geen omkijken naar: opgeruimd staat netjes!